perjantai 7. syyskuuta 2012

Kenkäfriikki talossa

 En ole mikään vaatefriikki omien vaatteiden suhteen ja ahdistaa ottaa kuvia itsestä. Alla kuitenkin kuvattuna yksi mekko, jonka olen aiemmin tehnyt itelle Nanson trikoosta. Putkessa on sivussa halkio ja yläosaan olen ommellut kumpparit ympäri kainaloiden alle sekä rintojen alle, olkaimet samaa materiaalia. Kenkäfriikki en ole ollenkaan omien kenkien suhteen, toisin kuin tämä meidän pieni, jonka lempiesine on ehdottomasti kenkä. Olen niitä aika paljon ostanut odottamaankin, kun pienen jalka kasvaa hirmuista vauhtia. 22:sta osa on jo pieniä ja 23 jalassa lähti tänäänkin liikkeelle. Ja odottamaan isompia kokoja siksikin, että olen löytänyt lähes kaikki tosi edullisesti kirpparilta. Ei tarvi pienelle tytölle muutenkaan paljon mitään ostaa uutena. Kengät on tosi hyvä säästökohde, kun maksavat uutena tosi paljon suhteessa kirpparihintoihin. Toki kalliimpiakin kirpparilla on, mutta niitä en ota, kun edullisempiakin löytää ihan tarpeeksi, vaikka kriteerinä onkin, että kengät olisivat kutakuinkin käyttämättömät/vähän käytetyt.
Yhdet M:n suosikit ovat nämä ruskeat ballerinat, joiden kanssa menee kopistellen kuin isokin ja näyttää tosi vitsikkäältä, kun jalassa on kuitenkin vaipat. 


Laitoin sitten neidin huoneeseen oman kenkähyllyn leluhyllyn sijaan, kun leluja enemmän on kiinnostunut näiden sovittamisesta ja siirtelemisestä. Nauroin tänään aamulla, kun osaa näköjään kantaa kenkäparia jo yhdessä kädessä, kuten aikuisetkin yleensä kenkäparia kantaa. Kenkiä on paljon enemmänkin, mitä hyllyssä näkyy eli kaikki avokkaat ja sandaalit on jossakin. Yleensä munkin kengät on kateissa, kun pitää lähteä ovesta ulos, koska M on vienyt ne jonnekin. Ja mulla ei montaa paria ole, joten vaihtoehdot vähissä.
 Hassu tyttö, ei ollut oikein kuvauspäällä, mutta pikkasen lämpesi sitten. Mekko on viime talvinen, suht. edullinen tsi-löytö huutiksesta (verrattuna muihin Metsola sunray-kankaisiin)...

3 kommenttia:

 1. Meidänkin tyttönen (1v 4kk) sekä pukee kenkiä jalkaansa että kantelee niitä ympäri alakertaa.
  Nuo ballerinat on huippuihanat!

  VastaaPoista
 2. Tytöt on sitten tosi saman ikäisiä! Meillä 1v 4kk tän kuun lopussa ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana tyttö! Meillä on pari kuukautta vanhempi neito ja hänestä on myös ilmennyt kenkäfriikin oireita. Vähänki jos jää kenkäkaappi auki niin kyllä kohta kuuluu mun korkkarien kolinaa. :D

  VastaaPoista