lauantai 29. lokakuuta 2011

Erilainen joulukortti

Tässä ne tulevat. Joulun uudet korttikuosit Tonttumetsä ja Joulunalle by Leena Renko. Lisäksi Pingviineissä, Maisemassa ja Metsässä on uusia talvisia värejä. Osa on saatavissa kahdeksan ja osa neljän seteissä. Nämä murtavat hieman joulutyylin rajoja, mikä Suomessa on ollut perinteisen tiukka: punainen, harmaa ja vihreä ja that's it.

No, nyt tulee jotain muuta (toki konservatiivisimmillekin löytyy perusjouluvärejä). Ihastelin viime jouluna tanskalaisten luovuutta joulun värityksessä. Runsaat, mutta sointuisat värit sopivat niin hienosti joulun tunnelmaan. Ilme oli raikas ja iloinen, mutta lämpöisen jouluinen. Päätin, että tuota meille ensi vuodeksi pimeän ja jopa ankeasävyisen joulun rinnalle. Ihmekös siinä yksinäiset herkistyvät ja vaipuvat masennuksen koomaan. Olen itse todella jouluihminen ja haluan joulun perinteisenä pitää, mutta jokin raja sillä mollimeiningillä saisi olla. Tänä vuonna enemmän duurilauluja, korkeintaan pari tunteellista tunnelmakyyneltä ja iloisempaa mieltä <3.

Värit ovat tottakai makuasia, koska me kaikki näemme ne eri tavalla, mutta tässä  makupaloja omista suosikeista/yllätyksen tehneistä/rokkaavista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti