maanantai 17. lokakuuta 2011

Pupuja, pupuja...

Eilisiä ompeluksia. Tein samishaalarit mamsellille ja lahjaksi kamulle. Kangas on aika tukevaa vaaleanpunaista velouria, pupuaplikointi joustofroteeta. Piti tehdä ensin keltaiset, mutta sitten päädyinkin tähän, kun löysin tuon vaaleanruskean, joka sopii niin hyvin vaaleanpunaiseen. Kanttaukset tein toiseen samaisesta joustiksesta, isompiin eli meidän haalareihin oranssista resorista.

 Isommat haalarit ovat 74/80cm ja pienemmät 62/68cm.
Ja jälleen kerran totesin, että kanttaus ei ole mun juttu (lukuunottamatta joustamatonta kanttinauhaa, jonka ompelusta tykkään), eikä haarapalakaan ole mun suosikki. Aplikointi sujui tällä kertaa melkoisen kivuttomasti Maiskis sylissä kaiken lisäksi, tosin pupujen silmät vaihdettiin, koska väri ei miellyttänyt. Neiti kyllä pääsi repimään kappaletta välillä niin lujaa, ettei homma edennyt.

Pupu on tehty Majapuun pupukuosin mukaan, jonka piirtämisestä kunnia Leena Rengolle ;) Täytyy jatkaa näitä kuosien mukaan testailuja jatkossakin.

Ja lopuksi vielä pieni kirppariostos. Olen löytänyt viime aikoina kaikkea kivaa ja hyvällä hinnalla, mutta unohdan kuvailla niitä. Nämä tulivat tänään vastaan, joten pääsivät kameraan, Lindexin joustofroteeliivihame sekä neulebolero Zaran.

6 kommenttia:

 1. Söpöt pupuhaalarit, kuvissa ainakin kanttaukset näyttää varsin onnistuneilta. Mä en myöskään osaa joustavalla kantata tuollaista 'terävää' kuten haalareissa on, en kyllä joustamattomallakaan osaa esim. liivihameen olkaimia nätisti.

  VastaaPoista
 2. Suloisia puputtimia.

  Ja kiva kirppislöytö!

  VastaaPoista
 3. Tosi suloiset haalarit ja siisti applikointi! Myös kanttaukset näyttä hyväälle, minulla niiden kanssa aina ongelma...

  VastaaPoista
 4. Voi mitkä pupuhaalarit <3

  VastaaPoista