lauantai 1. lokakuuta 2011

Pahviompeluita...

Nyt niitä löytyy kaupasta... ;D Perinteisiä lasten pahviompelusettejä, muttei niin perinteisiä. Näistä löytyy potkua ja väriä! Setit sisältävät kahdeksan ompelukuvaa ja settejä on kahta erilaista. Majapuun verkkokaupassa myydään myös erikoiserää, joka on pakattu laatikkoon (kuvassa vasemmalla), mukana on 8 ompelukuvaa, neula, ohje sekä langat tietenkin oikeissa sävyissä. Vaihtoehtona on uudelleenavattavaan ja -suljettavaan pussiin pakattu setti, jossa kahdeksan ompelukuvaa ja neula, muttei lankoja. Näitä on lähdössä myös jälleenmyyntiin. Langallisia on valitettavasti melkoisen mahdotonta tarjota jälleenmyyntiin, koska työmäärä on melkoinen.



Värikkäänä ja laadukkaana kuvat soveltuvat sisustukseenkin. Korteissa seikkailevat Majapuun printeistä tutut hahmot. Lisäsimme pakettiin tylpän neulan, jolla lapsen on turvallista ommella. Lisäksi tarvitaan teräväkärkinen neula sekä lankaa.


Ideoita:
Tee valmiista töistä tauluja seinälle, lähetä mummille, kummille tai ystävälle, anna onnittelukorttina… Kortin voi myös lähettää ompelemattomana tervehdykseksi lapselle, joka pitää luovista projekteista.

Suositusikä 4-9 vuotta riippuen lapsen taidoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti