tiistai 4. lokakuuta 2011

Pikkukiiski arpoo...

Tehdäänpä pieni ilmotusluontoinen pikapostaus. Pikkukiiski arpoo blogissaan. Mukana mm. tämä pahviompelusetti langoilla ;D Pakettien langoitus etenee täällä ja pinot näyttävät herkullisilta. Painosta odotellaan myös uutta saapuvaksi. Joulukorttisuunnittelukin on edennyt jo aika pitkälle... Tulee löytymään vanhaa kuosia jouluisena sekä pari aivan uutta! 

Myös ensimmäiset isommat jälleenmyyntierät ovat lähteneet maailmalle ja muutama odottaa lähetystä (kunhan saadaan nuo viimeisetkin painosta). Päivittelen myöhemmin jälleenmyyjistä eli mistä voi ohimennen tiirailla Majapuun juttuja. Mielessä on niin monta uutta juttua ja oikein harmitta kun pitää edetä asia kerrallaan...


Huomenna meillä on maalauspäivä tämän herran kanssa. Aamu alkaa kivien pesemisellä. Kuvat on viime viikolta, jolloin oltiin "kivienhakureissulla". Mamselli puettiin myös ekaa kertaa lämpimämpään haalariin. Rattaissa istuminen vaan ei ollut hänen mieleensä (kuten kuvassa näkyy). Ei sitten muuta kuin punkero kantoliinan ja rattaat jätettiin kotipihaan. Potkin jaloilla kiviä ja osoittelin Aarolle, että tuo ja tuo ja tuo...ja Aaro poimi. Nyt on viikon kysellyt, että joko me maalataan, joko me maalataan....No, huomenna me maalataan. Lupaan sen ja jätän työhuoneen hetkeksi rauhaan.


Kuvissa Aarolla Punaisen norsun takki, jota on käyttänyt jo kolme vuotta! On nykyisin olevinaan niin iso poika ja haluaa hurjia (pääkallohirviö) vaatteita. Mutta kun pitää lähteä ulos, eteisestä kuuluu kirkas ääni: "Äitiii, voinko mä laittaa puputakin?" Ä: "Juu, voit laittaa!" A: "Kato, mä haluun laittaa sen siks, kun mun mielestä se sopii niin hyvin, siinä on kato niin syksyiset värit." Ja sitten hän iloisesti juoksee pihalle koululaisten kanssa leikkimään ;)

4 kommenttia:

 1. Suloista touhua! Ihanaa kun puputakki käy hyvin syksyn väreihin..Hyvin kerrottu!Suloisia lapsia!

  VastaaPoista
 2. Voi, nuo pahvikuvat ovat ihan syötävän ihania!

  Meillä oli samantyyppinen sienestysreissu viimeks kun pieni (!!!) oli iskäl Manducas eikä sallinut kyykistelyä tai muuten heräs, ni iskä kulki osoittamassa meille poimijoille sienipaikkoja ja me poimittiin peräs.

  (Takkijutusta taas muistuu mieleen, että mulla on talvitakit ompelematta..)

  Ihanaista maalauspäivää teille!

  VastaaPoista
 3. Ihanan estetiikkatietoinen Aaro ;)

  Vitsi, kivien maalaus kuullostaa ihanan terapeuttiselta, näin niinku munkin ikäiselle... :)

  VastaaPoista
 4. Ihana takki! Ei meilläkään tykätä vaunista, ehkäpä joskus myöhemmin...

  VastaaPoista