sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Tuunattu neulemekko

 Aina ei voi onnistua. Tässä tuli taas päästeltyä ärripäitä, kun ei onnistu niin kuin oli ajatellut. Äidin aika on vaan niin rajallinen, että tulee hätäiltyä ja sössittyä siinä kiireessä. Laitetaan tämä nyt kuitenkin tänne.
 Ostin neulemekon kirpparilta kummitytölle koossa 110/116. Tämä oli taas sellainen tuunaustavartenostos eli heti ajattelin työstää raitojen kaveriksi jotain kivaa. Kukka meni pyllylleen ja perhosesta ei tullut sellainen kuin piti, mutta olkoot. Harmitti niin paljon, että tämä tuli yöllä mieleen ja ajattelin purkaa lähtötekijöihin. Muttamutta, mulla ei ole yksinkertaisesti aikaa siihen niin kelvatkoon. Tehdään ensi kerralla sitten paremmin ;) Sattumalta löysin eilen kirpparilta samanlaisen mekon pinkkinä ja pienemmässä koossa. Teen siitä sitten tuunatun meidän mamsellille. Eli todella pääsen tekemään uudestaan :)

Perhonen lentää... Lentoviivat ajattelin tehdä, mutta jahkailen vielä panostaako tähän vai ei...

Perhosen siiven saa halutessaan kiinni nepparilla...


 Ja värimaailmaan liittyvästi vielä yksi uutena hankittu jo ennen syntymää niinkin eksoottisesta paikasta kuin Lindex. Sopii vaan niin ihanasti syksyyn ja hieman vaihtelua perustyttöväreihin. Kuvassa mamselli esittelee nyrkkiasentoaan, jonka ottaa aina kuvaushetkellä, eikä äiti tykkää yhtään moisesta piiloilusta.
5 kommenttia:

 1. Onpas söpö mekko ja Lindexin setti kans :)

  VastaaPoista
 2. Hauska tuo nepparituunausidea! Samoihin neppareihinhan voisi tehdä erilaisia juttuja vaihdettavaksi :)

  VastaaPoista
 3. Juu, olen kans miettinyt sellaista vaihdettavaa systeemiä! Olis muuten kätevä sellaisiin kirpparivaatteisiin, joihin ei mahdu enää aplikoimaan, ts. ompelemaan. Haastakaamme itsemme siis sellaiseen ;)

  VastaaPoista
 4. On söpö mekko ja kivat applikaatiot!!! mistähän sitä aikaa löytyis lisää???

  VastaaPoista
 5. Kiva neppari-idea =) Sinulla on kivoja juttuja täällä. Jään seurailemaan =)

  VastaaPoista