perjantai 7. lokakuuta 2011

Kirppikseltä...

Pitkästä aikaa muutamia kameraan tarttuneita kirppisostoksia...
Meillä on myynnissä pieneksi jääneitä vaippoja ja poikien vaatteita Pikku-Siilissä Turussa. Aina tarttuu jotain mukaan kotiinkin päin, mitä ei tietty kerrota miehelle. Joskus miesten on vaikea ymmärtää, ettei lasten tarvikkeet ja vaatteet kävele itsestään meille. Varsinkin, jos haluaa edullisesti saada toimivan varaston niin kyllä niitä pitää ihan oikeasti katsella useammin kuin kerran vuodessa. Olen aika kriittinen eli en hamstraa mitä tahansa vaan joka kerralla mukaan lähtee vain ihan oikeasti kivoimmat ja hintalaatusuhteeltan järkevät. Suurin osa varsinkin vauvanvaatteista on kirpparilta. 

Alhaalla vasemmalla kukkapaita ostettu jo raskausaikana. Samoin eilen kirppisreissulla olleet Hello Kitty-haalarit, tossut edelliseltä reissulta.


Eilen mukaan tuli Zaran kengät koossa 23, Zaran t-paita + neuleet  sekä Aarolle Meandin avaruuspaita. Viimeisin voi olla jo hieman nafti, mutta siinä tapauksessa laitetaan eteenpäin. Haluaa kuitenkin kokeilla vielä... Näiden lisäksi tuli yksi perusbody tuunattavaksi, josta myöhemmin...


4 kommenttia:

 1. Olitko Pikku-Siilissä tänään joskus puoli viiden aikaan? Järjestit vaippoja kasaan ja kysyit minulta että olenko kiinnostunut vaipoista ja totesin vaan että meillä taitaa olla riittävästi tällä hetkellä. Kävin äsken fb:ssa sun kuvaakin tihrustamassa niin vois hyvinkin olla sinä?

  VastaaPoista
 2. Minäkin kävin tänään Pikku-Siilissä. Olet tehnyt oikein käyttö- ja näyttökelpoisia löytöjä.

  Mistäköhän johtuu, että en yrityksistäni huolimatta ole päässyt kurkkaamaan puotiisi. Koneeni vain lataa ja lataa. Onkohan muita yrittäneitä...?

  VastaaPoista
 3. En käynyt tänään Pikku-Siilissä vaan se oli varmaankin kaverini, jolla on myös vaippoja siinä :D Kyllä maailma on pieni! Siinä on kolmen ihmiset vaippoja yhdistettynä samoihin laatikoihin. Kaverilla on myös tummat hiukset ;)

  Toimiiko muilla tuo Majapuun sivu? Mulla on toiminut sekä Explorerilla että Mozillalla, mutta jälkimmäinen on kyllä viime päivät toiminut miten sattuu eli sama ongelma on mulla ollut muiden sivujen kanssa. Lataa ja lataa ja välillä ei löydä. Firefoxilta tuli juuri jokin päivitys tms. Mutta informoikaa ihmeessä, jos muillakaan ei toimi...

  VastaaPoista
 4. No on maailma pieni tosiaan! Mulla toimii majapuun sivut moitteettomasti, mut mulla ei oo lupaa käydä siellä kun tekis niin mieli napsutella. :D Mozilla ei myöskään toimi mulla, jumittaa. Toivottavasti saavat korjattua äkkiä!

  VastaaPoista