sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Broken seed ja Sukkakeräys!

Tässä ensimmäiset sukat Sukkakeräysprojektiin, joka startattiin juuri facebookissa. Tein nämä 7 veljeksen sateenkaarilangasta Broken seed-neuloksena sukat niin, että valkoinen lanka kulkee mukana ja muodostaa tuon pintastruktuurin. Valkoisesta on neulottu joka toinen kerros sileänä ja kirjavasta liukuvärjätystä 1o, 1n helmineuleen tyyliin. Aivan todella helppo ja nopea tehdä! Tälle parille annoin nimeksi Pakkaspäivän ilo ;)Olet lämpimästi tervetullut mukaan keräykseen! Lisätietoja keräyksen sivuilla.

9 kommenttia:

 1. Aivan ihanat sukat ja ihan blogi. Eksyin ekaa kertaa ja tulen varmana toistekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Ja samoin, lähden vastavierailulle :)

   Poista
  2. Ja hei, en tiedä onko muilla ongelmaa mutta kun vierailen sivullasi niin saan ihmeellisen kirjautumisviestin: "Voit katsella sivua kirjautumalla alueelle osoitteessa www.frufly.no:80:" ja sitte pitäs syötellä salasanat jne. Ei oo tullut missään muualla vastaan :O

   Poista
  3. Mä sain saman salasanapyyntöviestin. Outo.

   Mutta juu, hienot sukat on. Käykö keräykseen myös huopuvasta langasta tehdyt huovutetut tossut? Niitä olen nyt lankakaapin löytökeristä tehtaillut. :)

   Poista
 2. Onkohan jollekin tullut tuollainen jo aiemmin? Mäkin saan nyt tässä sellaisen, mutta sain myös toisessa blogissa tänään, kun yritin kommentoida. Painoin pariin kertaan peruuta ja katos ruudulta. Käyn muuttelemassa taas asetuksia varmuuden vuoksi, jos se auttaisi ;)

  VastaaPoista
 3. Minultakin ie kysyy salasanaa ja käyttäjätunnusta läppärillä tänne tullessani. Painelin tovin ok,ok,ok... ja ikkuna lopulta hävisi ja pääsin sivulle. Puhelimella tätä ongelmaa ei ollut eikä minulla muihin blogeihin mennessäni äsken ollut tätä ongelmaa.

  Sukkia piti kommentoida: ihan huippuihanat! Ja huojentavaa, että kuvio syntyy pelkällä helmineuleella. Pitää kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Niin kauniit sukat! Jos ohje ei tuon vaikeampi ole, taidan uskaltautua minäki kokeilemaan. Täytyy kurkistella blogiasi muutenkin...

  VastaaPoista
 5. Nämäkin saat opettaa mulle Salleissa, niin hienot! T: Emilia

  VastaaPoista