torstai 23. heinäkuuta 2015

Lavalla kasvaa!

Tehtiin keväällä kasvulavoja ja kyllä kasvaa kylmästä kesästä huolimatta ja myyrätkään eivät tuonne pääse! Suosittelen! Kuvassa lehtikaalia ja pinaattia. Pinaatit suorastaan sekosivat ja ovat kasvaneet puolimetrisiksi ja satoa on pakastettu paljon. Lehtikaalia on kahdenlaista, tätä etualalla näkyvää tummempaa ja takana näkyvää vaaleampilehtistä, jota on myös toisessa lavassa. Lehtikaalia on syöty myös melkein joka toinen päivä.


Tässä rehottaa porkkanaa, lehtimangoldia, punajuurta ja oisko ollu pillisipulia tai jotain vastaavaa.
 Basilika kasvussa tässä ruukussa ja kuva muutaman viikon takaa. Tämä venähti myös niin, että saatiin jo kerätä isompi määrä ja tehdä pestoa. Oik. alla kuvassa laventeleita, jotka sopii mielestäni hyvin hiekan/soran viereen. 


Tänä vuonna ruokakomposti jätettiin maatumaan paikoilleen ja iskin päälle muutaman kurpitsantaimen (oranssi). Kesäkurpitsataimet on suoraan maassa. Kuvassa alla ne ovat vielä idätysvauvavaiheessa alkukesästä :)
Vasemmalla kuvassa alkukesän istutusrumbaa ja oik. alkukerän ensimmäistä satoa salaatin muodossa.Toivottavasti kukaan ei saanu kohtausta tästä viimeisestä kuvaparista :D

2 kommenttia:

 1. If I can write like you, I will be very happy, but where is my luck, in fact people like you are a good example for the world. You have written this beautiful comment very beautifully, I am very glad that I thank you from the bottom of my heart. Gurgaon VIP Girl
  Gurugram Party Girl
  Gurgaon Dating Girl
  VIP Girl Gurgaon
  health tips for students
  Gurugram girl phone number
  Health tips family
  Real Girl Number Gurugram

  VastaaPoista