maanantai 27. heinäkuuta 2015

Pikkuneidin leikkijuttuja


Pikkuneidin nukkekoti mökillä sai tapeteikseen Tigerin askartelupaperilajitelmasta paperit. Kiinnitys on yksinkertaisesti kaksipuolisella teipillä. En tajua, miten ennen on tullutkin aina mieleen, että nukkekodin tapetit pitää liimata! Tämä on paljon kätevämpää, siistimpää ja muunneltavampaa.
Iltojen saatossa puikoilla ja koukuilla on väkerretty kaikkea pikkiriikkistä ohuesta langasta. Sohvan tein puupalikoista, pehmustin velourtilkuilla ja päällä puuvillaa. Kaikki löytyivät mökin tilkku-/lankavarastoista. Kuvassa alla oik. sattumalta Honkkarista löydetty WC-kalustesarja tarjouksesta :)


Pieni kylvetettävä nukke sai lämmikkeikseen pari vaatetta. Löysin Ikean valmiiksi virkatusta kukkasetistä tuollaisen hassun kukan ja ompelin sen kasaan. Siitä tuli hattu vauvalle. Tilkkulaatikosta löytyi turkoosipallotrikoota, josta tuli housut, osa makuupussia ja päälle vielä viitta, kun paidan pukeminen olisi ollut vähän hankalaa.
 Ja oikeasti hän on näin pieni!

5 kommenttia:

 1. Kylläpä on oikein unelmien nukketalo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Erityisen iloinen olen ollut, kun 4v. on leikkinyt tällä todella ahkerasti kesän aikana eli ei ollut yhtään liian nuori tälle.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista