lauantai 10. lokakuuta 2015

Mix and match

Tein elo-syyskuussa isomman mix & match -setin, josta osa tulee tässä. Syksyt ovat kummallisen kiireisiä aina ja blogipostaukset viimeistään kärsivät niistä ensimmäisinä. Ommellakin ehtii välillä, mutta ah, se kuvaaminen... Tuttu tunne varmaan kaikille bloggaajille ;)

Pikkuneiti siirtyy uusiin kokoihin ja uutta jälleen tarvitaan. Tein vihdoinkin isomman satsin uusia niin, että kaikille sopii ylä- ja alaosaa sekä sen lisäksi vaihtureita ja ristiin sopiviakin. Tässä ensimmäinen tunikoista kera leggareiden. 


Batcat-trikoo Leena Rengon käsialaa. Mustavalkoinen ja pinkkivalkoinen joustavaa raitatrikoota. Ompelin mustavalkoisen suoraan kuviotrikoon päälle ja tikkasin peittarilla 
eli reunat eivät ole käännetyt.


Leggareita pinossa.


Leggareita rivissä :)


Muut leggarit ovat trikoita, mutta mu-va tasaraidalliset ovat raitaresoria ja pikkasen muita paksummat eli talvikäyttöön passelit. Vyötärölle laitoin niihin ns. kalsarikuminauhaa, joka on oma lempparini. Ostettu Jätti-Rätistä. On todella pehmeää kuminauhaa ja käytän niitä samalla tapaa yleensä miesten boksereihin. Asetan kumpparin reunan päälle ja ompelen kaksi kierrosta peittarilla päältä eli saman voi tehdä kaksoisneulalla tai jousto-ompeleella. Näin kumpparin kiinnitykseen ei tule ylimääräisiä taitoksia/paksumpia kohtia.


Tunika oma kaava koossa 122cm.4 kommenttia:

 1. Wau, miten ihana mixisetti! Ihana tunika <3

  VastaaPoista
 2. I have seen that every person wants to express his feelings well but he is not able to express his feelings properly in words but the content you have written in your post is very beautiful, it seems that you have written your own words. feelings are expressed. Hi, you are a very beautiful post writer, similarly keep writing new posts in your life, our best wishes are with you. Gurugram party girls
  newly married Girls Bhiwadi
  models In Gurgaon
  slim Girls Gurugram
  Gurgaon dateing girl
  Naughty Girl Gurugram
  Real photos Girls Gurugram
  Gurugram Girls Number
  Beautiful Girl Gurugram

  VastaaPoista
 3. "Thank you for nice information
  Please visit our website unimuda and uhamka"

  VastaaPoista