torstai 13. elokuuta 2015

Mökin uusi pöytä

 Olen etsinyt mökille jo pitkään vanhaa pöytää, jonka voisi maalata karkkivärillä. Kirppiksillä kaikki ovat olleet ihan vääränlaisia tai liian pieniä. Mutta kesällä löytyi nyt sopiva Hassisen kirpputorilta Turusta. Jalat ovat pikkasen suureellista muotokieltä meidän huusholliin ja ajattelin, että mies pyörtyy. Toisaalta muuta vasten ja varsinkin maalattuna muuttuu kyllä ihanan mökkimäisen Shabby chic-tyyliseksi. Meren puoleisella seinällä on turkoosia tapettia ja lautaseinältä minttu naulakko.  Turkoosi ei niinkään pöytään huokuttele eikä siihen saa liiaksi taittua, koska jos on jotain seinän värin suuntaan niin ei hyvä lopputulos. Siksi ajattelin selkeästi mintun suuntaan, pikkasen murrettuna kuitenkin vanhaan tyyliin, ettei aivan kirkuvaa.

Parasta pöydässä on muunneltava koko. Tässä pöytä kasattuna:
Ja tässä pöytä avattuna suuuuureksi (lisälipat tulevat pöydän keskiosan alta vetämällä):
Ja tässä muutamia maalisävyideoita. Toistaiseksi ollut ihan kiva pitää tuollaisena ruskeanakin hetken aikaa, kun pinta on pikkasen kulunut niin ei ole liiaksi väärän aikakauden siloiteltua tummaa puuta.

1 kommentti:

  1. Onpa kaunis pöytä. Tuollaisia löytöjä harvoin sattuu kohdalle :) Laitahan sitten kuvia kun olet sen maalannut. Oon vähän heikkona kaikkeen shabby chic -tyyliseen juttuun....

    VastaaPoista