keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Palomiesten kampäkki

Laitetaan vielä tännekin ilmoitus niille, jotka eivät käydä facebookia, että uudet palomiehet saapuivat Majapuuhun kera uusien pallojen. Lisäksi saapui 14 eri resoriväriä :)
Tässä palomiehet lähes koko rullan leveydeltä.

Lisäksi tulossa PAAAAALJON lisää herkkuja viikon parin sisään, joten kopsataan tähänkin ohjeet, mikäli haluaa yhdistellä tilauksia:


OHJEET useammassa erässä tilaaville: Meille on lähiviikkoina tulossa niin PALJON uutta, että ajattelin laittaa ohjetta heille, jotka haluavat varmistaa saavansa uutuuden, mutta aikoo vielä odottaa seuraavia tulevia, jolloin voi säästää postikuluissa tai tarvittaessa kerätä postikuluttomuusrajan yli muutaman viikon aikana. Olisi kätevintä saada kaikki kerralla, mutta tehdään tästä helppoa, vaikka t
uleekin joka viikko vähintään yksi erä ;) 
Eli tilata voi normaalisti, mutta laittaa viestinä lisätietokenttää "ODOTTAA" tms. niin emme sulje vielä pakettia vaan jätämme sen odottamaan. Mahdollisiin seuraaviin voi sitten laittaa lisätietokenttään "LISÄYS" tms. niin huomaamme varmimmin yhdistää paketit. Postikulut voi maksaa ensimmäisellä tai viimeisellä kerralla ja jos postikuluttomuusraja ylittyy myöhemmin ja onkin ne ensimmäisellä kerralla maksanut, niin voimme helposti huomioida ne tuotteessa/lisäpituutena kankaassa jne. 
Seuraava erä saapuu huomenna/ylihuomenna, sitä seuraavat ensi viikolla jne. ja kaikkiaan uusia ilmestyy vielä joulukuun puolella. Neuloksena on tulossa paloautoja, palloja, lohikäärmeitä, uusia kuoseja... Tulee villoja sekä kolme uutta painokuosia, yksi velourina ja kaksi trikoolle... Värikkäitä sisustusjuttuja saapuu myös vielä joulumarkkinoille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti