sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pöllöpaita ja tähtiä

Tässä epäeettinen pohja eli H&M:n halpishousut ja collegetakki. Maksoivat 4,95 kipale tai jotain yhtä naurettavaa. Näihin ei todellakaan saisi sortua, koska eivät varmasti ole eettisimmästä ja siten myöskään terveellisimmästä päästä. Jatkoa varten  ostinkin alesta luomupuuvillaisia vastaavia yksivärisiä vaatteita jatkotuunauksiin. Toinen hyvä paikka on kirppari, mistä pyydystää edullisia peruspohjia.


Huppariin aplikoin punaisen pallon ihan tavallisesta puuvillakankaasta. Kankaaseen painoin Emon peittävällä valkoisella tähden. Näissä pallo/tähtiyhdisttelmissä mielestäni valkoinen on ihan pakollinen. Tulee raikas, mutta pesuteknisesti valkoinen olisi tässä saattanut virttyä ajan mittaan. Painoväri oli siis parempi valinta, koska se ei ota väriä pesuissa. Housuihin tein niin, että painoin ensin valkoisen tähden yli sivusauman. Koska lopputulos jäi valjun näköiseksi, päätin lisätä punaista palloa taustalle, mutta hieman pienempänä kuin itse tähti. Aplikoin punaista vain sakaroiden väliin :)



Tähän peruspaitaan tuli ruokalistaa muistoksi etualalle, joten päätin napata sudin käteen ja maalata. Poika oli toivonut pöllöä siivet auki, joten sellainen siis. Lopputulos on mitä on, mutta ainakin meni sotkut piiloon... Tikkasin maalatun päälle ja ompelin napit silmiin.

2 kommenttia:

  1. Wau! Kiva idea ja upea toteutus. =) t. tuore lukijasi

    VastaaPoista
  2. Hauskat lopputulokset! Kiva idea yhdistää maalamista ja tikkausta!

    VastaaPoista